In Nieuws
SolarToday Griekenland

Nieuwe strategische samenwerking: SolarToday Griekenland is een feit!

Een strategisch partnerschap met Energy Expert in Griekenland betekent de start van SolarToday Griekenland. Tom Engbers, CEO van SolarToday Franchise: "We zijn erg blij dat we onze basis als pan-Europese solar groothandel kunnen versterken met deze uitbreiding naar de Griekse markt". Energy Expert is een gerenommeerd bedrijf met meer dan 5 jaar ervaring in het leveren van zonne-energieoplossingen in Griekenland.

SolarToday Griekenland gaat zich inzetten om hun klanten te helpen met deskundig advies over het selecteren van de beste, slimste en meest kosteneffectieve fotovoltaïsche materialen voor hun projecten. Kamer Toker, Sales Director van SolarToday Oost-Europa: “SolarToday Griekenland zal ons helpen onze visie te realiseren om een leidende kracht te worden in de Griekse zonne-energiemarkt. We zijn een sterk partnerschap aangegaan om onze klanten te voorzien van de hoogste kwaliteit zonne-energie oplossingen met de beste prijs en voorraad opties.”

Nikos Goutsis, General Manager van Energy Expert, verklaarde dat: “Het bundelen van onze krachten met SolarToday zal onze groeiplannen in Griekenland versnellen en ons in staat stellen om de voordelen van zonne-energie aan meer klanten te brengen.” SolarToday Griekenland gaat het volgende aanbieden

– Premium fotovoltaïsche productdistributie voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen met de beste prijs en verzendklare voorraden in de havens van Thessaloniki en Piraeus.

– Oplossingen voor energieopslagsystemen (ESS).

Voor meer informatie over SolarToday Griekenland:

Website: www.solartoday.gr | E-mail: info@solartoday.gr | Telefoon: +30 212 000 22 77

SolarToday Griekenland

Deel dit artikel:

Ander nieuws

0