In Geen onderdeel van een categorie

Prestigieuze ‘Global Technology Leadership Award’ Voor JinkoSolar

Prestigieuze ‘Global Technology Leadership Award’ Voor JinkoSolar

JinkoSolar kondigde deze week aan dat het is bekroond met de Frost & Sullivan’s 2018 Global Technology Leadership Award. De Award van Frost & Sullivan bevestigt Jinko’s sterke positie en vastberadenheid in hun streven naar technologische innovatie en uitmuntendheid.
Volgens Frost & Sullivan vertegenwoordigen de producten van JinkoSolar de volgende generatie solar oplossingen die niet alleen een superieure kwaliteit en efficiëntie bieden, maar ook zeer rendabel zijn. Volgens Frost & Sullivan staat de visionaire innovatie en technologische uitmuntendheid van JinkoSolar in de voorhoede van de wereldwijde Solar PV-industrie. De sterke R&D cultuur in combinatie met uitgebreide intellectueel eigendom zorgt voor een unieke marktpositie.

Frost & Sullivan’s concludeert dat JinkoSolar een gedrevenheid en ambitie heeft naar voortdurende verbetering van zijn producten en oplossingen met respect voor kwaliteit en efficiëntie; een eigenschap die naar verwachting het succes naar grotere hoogten in de wereldwijde arena zal tillen. ‘De onwrikbaar vastberadenheid om bij te dragen aan de verbetering van de planeet door middel van hernieuwbare energie is zeer prijzenswaardig’.

Lees meer

 

Deel dit artikel:

Ander nieuws

0